ZZP-ers

Zonder zorgen zelfstandig aan het werk

Ben jij ZZP’er in de zorg- en welzijnssector en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Buro MK is landelijk al tien jaar een betrouwbare partner in het matchen van opdrachtgevers en zorgprofessionals. Wij bieden accuraat invulling aan openstaande vacatures, personeelstekorten en crisissituaties.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van (assistent)groepsbegeleiders op verschillende niveaus, een-op-een-begeleiders, thuishulpen, helpenden (plus), VIG-ers en verpleegkundigen. Onze zorgprofessionals zijn werkzaam in de GGZ , verslavingszorg, jeugdhulpverlening, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Wij zorgen voor jou

Onze intercedenten gaan voor jou op zoek naar een opdracht die volledig aansluit bij jouw profiel. Zo hoef jij geen acquisitie te doen en kun jij je richten op de vakinhoudelijke aspecten van je opdracht. We maken het jou zo gemakkelijk mogelijk: wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en dragen zorg voor de contracten en overeenkomsten. Het enige wat jij hoeft te doen is factureren aan Buro MK.

Wil jij meer weten over werken als ZZP’er? Neem dan contact op met ons via 0575-470337 of via vacature@buromk.nl.

Aanmelden

Wil jij als ZZP’er aan de slag bij Buro MK? Schrijf je dan in via het online aanmeldingsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. Van een ZZP’er verwachten wij dat je naast een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO-4 niveau, minstens 3 jaar relevante werkervaring hebt. Zorg dat je, naast een geldig identiteitsbewijs en een bijgewerkt CV, in het bezit bent van een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een recente Verklaring Omtrent Gedrag (maximaal 3 maanden oud) en een beroeps- en aansprakelijkheidsverzekering.

 

 

“Werken in opdracht van Buro MK betekent dat je werkt voor een bureau waarbij de volgende waarden hoog in het vaandel staan en waar ook naar geleefd wordt: Sociaal, Solidariteit, Specialisatie. Buro MK levert échte ZORG!”
– Marijn, ZZP’er

 

Downloads