Uitzendkrachten

Gevarieerd werk passend bij jouw profiel

Ben jij een gediplomeerde professional in de zorg- en welzijnssector en wil jij op uitzendbasis aan de slag? Buro MK is landelijk al tien jaar een betrouwbare partner in het matchen van opdrachtgevers en zorgprofessionals. Wij bieden accuraat invulling aan openstaande vacatures, personeelstekorten en crisissituaties.

Wij zijn doorlopend op zoek naar zorgprofessionals met passie voor het vak. Ben je gediplomeerd sociotherapeut (niveau 4 of 5), (sociaal psychiatrisch) verpleegkundige (niveau 4 of 5), helpende (plus), verzorgende of VIG’er? Dan zien wij jouw aanmelding graag tegemoet. Onze uitzendkrachten zijn werkzaam in de GGZ , verslavingszorg, jeugdhulpverlening, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Persoonlijk contact

We plannen allereerst een intakegesprek in, waarin we nader kennis kunnen maken en een goed beeld krijgen van jouw ervaringen en wensen. Onze intercedenten gaan daarna voor jou op zoek naar een opdracht die volledig aansluit bij jouw profiel. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor onze uitzendkrachten.

Wil jij meer weten over werken als uitzendkracht? Neem dan contact op met ons via 0575-470337 of via vacature@buromk.nl.

Aanmelden
Wil jij als uitzendkracht aan de slag bij Buro MK? Schrijf je dan in via het online aanmeldingsformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. Zorg dat je, naast een geldig identiteitsbewijs en een bijgewerkt CV, in het bezit bent van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (maximaal 3 maanden oud).

BuroMK Zutphen Uitzendkrachten
“Er wordt geluisterd naar mijn wensen en daardoor sta ik elke keer weer op afdelingen waar ik het beste tot mijn recht kom.”
– Renée, uitzendkracht

 

 


Downloads