Opdrachtgevers

Wij bieden stabiliteit en continuïteit in uw organisatie

Zoekt u gediplomeerd personeel voor de zorg- en welzijnssector? Buro MK is landelijk al tien jaar een betrouwbare partner in het matchen van opdrachtgevers en zorgprofessionals. Wij bieden accuraat invulling aan openstaande vacatures, personeelstekorten en crisissituaties, zodat de continuïteit en kwaliteit binnen uw instelling gewaarborgd blijft.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van (assistent)groepsbegeleiders op verschillende niveaus, een-op-een-begeleiders, helpenden (plus), VIG-ers en verpleegkundigen. Onze zorgprofessionals (ZZP’ers en uitzendkrachten) zijn werkzaam in de GGZ , verslavingszorg, jeugdhulpverlening, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Persoonlijk contact

Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Door onze korte lijnen én persoonlijke aandacht zijn wij in staat om op korte termijn de juiste match te vinden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons via 0575-470337 of via vacature@buromk.nl. Wij komen graag bij u langs om u over onze dienstverlening te informeren.

Vacature?

Zoekt u invulling voor een vacature en wilt u weten of wij uw organisatie uit de brand kunnen helpen? Geef dit verzoek dan aan ons door via het online vacatureformulier. Wij verwerken de gegevens en nemen contact met u op.

Downloads