Ons team

Leuk dat u benieuwd bent naar wie wij zijn. Hieronder stellen we ons kort aan u voor. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.Esther Megens
Senior intercedente

Sinds januari 2013 werk ik met veel plezier voor Buro MK. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, dynamiek en hectiek. Ik houd mij met name bezig met contracten, overeenkomsten, dossierbeheer, verloning, facturatie, werving & selectie en alle overige administratieve werkzaamheden. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en in de even weken op vrijdag
E-mailEsther@buromk.nl
Telefoonnummer: 0575-470337


Hannie Mastebroek
Administratief medewerkster

Via deze weg stel ik mij graag voor. Ik ben in oktober 2017 begonnen bij Buro MK, daarvoor heb ik bij diverse bedrijven gewerkt als allround administratief medewerker in een heel andere sector. Het werken voor zorginstellingen en medewerkers in de zorg is geheel nieuw voor mij. Het is een mooie nieuwe uitdaging in deze branche. Ik ondersteun mijn collega Stefan met de planning en diverse administratieve werkzaamheden. Mijn passie is er voor te zorgen dat onze medewerkers de juiste informatie krijgen en tevreden op pad gaan om onze klanten te ontzorgen. Tevens vind ik het een uitdaging om de administratieve afwikkeling correct in ons systeem te verwerken.

Werkdagen: even weken: maandag tot en met donderdag, oneven weken: dinsdag tot en met vrijdag
Email: Hannie@buromk.nl
Telefoon: 0575 470337


Stefan de Vries
Planner

Graag stel ik me even voor: Ik ben Stefan de Vries en ik woon in Zutphen. Sinds februari 2017 werk ik op de planning bij Buro MK. Mijn werkzaamheden bestaan naast het inplannen van onze medewerkers onder andere uit het beantwoorden van telefoontjes, het invoeren van werkbriefjes en verder alles wat er ter plekke ontstaat, wat het werk afwisselend houdt. Meestal zal ik de eerste zijn die de telefoon beantwoordt en onze mensen belt om diensten in te vullen. De wisselwerking tussen de klant, ons personeel en ons team daagt mij erg uit om elke dienst naar ieders wens in te vullen. Ik hoop op deze manier nog vele diensten in te kunnen vullen en ieder verzoek voor iedere partij goed in te vullen. Ik hoop u snel aan de telefoon te krijgen!

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
E-mail: Stefan@buromk.nl
Telefoonnummer: 0575-470337


Jeroen de Grooth
Planner

Ik ben Jeroen de Grooth, 21 jaar en woon in Zutphen. Ik ben in 2014 begonnen als stagiair bij Buro MK om te helpen met de planning en social media. Na mijn stage periode ben ik bij Buro MK blijven werken als assistent-planner op mijn vrije dagen en in de vakanties. Mijn werkzaamheden bestaan naast het inplannen van onze medewerkers onder andere uit het beantwoorden van telefoontjes, het invoeren van werkbriefjes en verder alles wat er ter plekke ontstaat, wat het werk afwisselend houdt. Het leuke van mijn werk is dat geen enkele dag hetzelfde is en het samenwerken met de klanten om de juiste invulling te geven aan hun wensen.

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
E-mail: Jeroen@buromk.nl
Telefoonnummer: 0575-470337


Laura Schimmel
Recruiter

In januari 2019 ben ik begonnen met mijn werkzaamheden als recruiter bij Buro MK. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele werving & selectie proces van nieuwe medewerkers. Als nieuwe medewerker ga je met mij in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. We kijken onder andere naar jouw ervaring en wensen en bespreken wat we jou kunnen bieden en welke opdrachtgevers interessant voor jou kunnen zijn. Heb je vragen over het werken bij Buro MK of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail dan gerust..

Werkdagen: dinsdag t/m donderdag
E-mail: Laura@buromk.nl
Telefoonnummer: 0575-470337