Ons team

Leuk dat u benieuwd bent naar wie wij zijn. Hieronder stellen we ons kort aan u voor. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


Murat Nergiz
Directeur

Mijn naam is Murat Nergiz, oprichter en directeur van Buro MK gevestigd in Zutphen. Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt op verschillende groepen en bij verschillende instellingen heb ik in 2007 besloten Buro MK op te richten. Ik merkte dat er steeds meer vraag was naar goed personeel en dat het lastig voor instellingen was dit personeel te werven. Door mijn ervaring en kennis van het reilen en zeilen van het werk in de praktijk was het voor mij makkelijk goed personeel te Matchen aan instellingen die daar behoefte aan hadden. De afkorting MK staat voor Matcht Kwaliteit: dit is waar wij voor staan en continu naar blijven streven.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 0575 470 337 of stuur een mail naar murat@buromk.nl.


Rimme ter Horst
Accountmanager

Hallo, mijn naam is Rimme ter Horst. Na jaren als accountmanager gewerkt te hebben binnen de horeca in Nederland ben ik via via in mei 2014 bij Buro MK begonnen.

Ik ben verantwoordelijk voor de klantcontacten voor zowel hoofdkantoor alsmede de groepen. Tevens help ik bij drukte met plannen. Het uitdagende in mijn functie is de afwisseling tussen klantbezoeken, netwerken en planning. Wij luisteren naar de behoefte van de klant en Matchen de Kwaliteit vervolgens tussen de instelling en uitzendkracht! Bestaande klanten tevreden houden en nieuwe instellingen aan ons te binden is mijn drijfveer!

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
E-mail: rimme@buromk.nl
Telefoonnummer: 06-45520941
LinkedIn: linkedin.com/in/rimmet


Stefan de Vries
Planner

Ik ben Stefan de Vries, 29 jaar en ik woon in Zutphen. Sinds februari 2017 werk ik als intercedent op de planning bij Buro MK. Mijn werkzaamheden bestaan naast het inplannen van onze medewerkers onder andere uit het beantwoorden van telefoontjes, het invoeren van werkbriefjes en verder alles wat er ter plekke ontstaat, wat het werk afwisselend houdt. Meestal zal ik de eerste zijn die de telefoon beantwoordt en onze mensen belt om diensten in te vullen. De wisselwerking tussen de klant, ons personeel en ons team daagt mij erg uit om elke dienst naar ieders wens in te vullen. Ik hoop op deze manier nog vele diensten in te kunnen vullen en ieder verzoek voor iedere partij goed in te vullen. Ik hoop u snel aan de telefoon te krijgen!

Werkdagen: maandag t/m vrijdag
E-mail: stefan@buromk.nl
Telefoonnummer: 06-28320472


Esther Megens
Senior intercedente

Sinds januari 2013 werk ik met veel plezier voor Buro MK. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, dynamiek en hectiek. Ik houd mij met name bezig met contracten, overeenkomsten, dossierbeheer, verloning, facturatie, werving & selectie en alle overige administratieve werkzaamheden. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en in de even weken op vrijdag
E-mail: esther@buromk.nl
Telefoonnummer: 06-18803645
LinkedIn: linkedin.com/in/esther-megens-99049b43/

Buro MK | Hét uitzendbureau in zorg en welzijn!
Piet Heinstraat 7 - 7204 JN Zutphen
(3de verdieping)
Tel: 0575 470337
Email: info@buromk.nl

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Bel ons direct: 0575 470 337